KIS TELEPÜLÉS, NAGY FEJLŐDÉS.

A 2007-2013-as időszak sikeres pályázatait mutatja be ez az oldal Szabadhídvégen.

Ismerje meg Szabadhídvéget »

BESZÉLJENEK A SZÁMOK!

2 db

aktív, a településükért dolgozó egyesület.

3 db

sikeres pályázat a 2013-as LEADER-ben.

24.033.690 Ft

támogatási összeg a beruházásokra.

AZ EGYESÜLETEK

Szabadhídvégi Polgárőrség Egyesület

Egyesületünk 2005. november 29-én, 24 fővel alakult meg. Egyesületünk célja Szabadhídvég község területén a közbiztonság erősítése (elsősorban a bűnmegelőzési feladatok szervezése és ellátása útján), a rendőrség munkájának segítése (így különösen az észlelt bűncselekményekről a rendőrség tájékoztatása, a rendőrség és más hivatalos szervek informálása a bűnözés szempontjából fokozottan veszélyeztetett helyszínekről, vélt eseményekről), ifjúságvédelem, családvédelem kapcsolatos feladatok ellátása.

Színpad projekt » Emlékmű projekt »

Együtt Szabadhídvégért Egyesület

Az egyesületünk 2011. március 17-én alakult meg, 15 fővel. Fő feladataink: a feluszépítés, az ifjúság egészséges életmódra nevelése, hagyományteremtés és ápolás. Számos rendezvény házigazdái vagyunk (húsvétváró, Anyák napja, Lecsós kavalkád), a helyi kulturális élet egyik mozgatórugója az egyesületünk. Nagy részünk van a faluban történt eddigi faluszépítési akciókban, valamint a játszóteret is egyesületünk valósította meg pályázat segítségével.

Parkosítás projekt »

Darányi Ignác Terv Európai Unió LEADER MEZŐFÖLD Helyi Közösség Egyesület Szabadhídvég Község Önkormányzata Vidékfejlesztés